Waar kunnen wij jou mee helpen?

Zorgverzekering 2024

Onze kracht

Op het gebied van de zorgverzekering kunnen wij ook helpen. Op verzoek kunnen wij jouw huidige zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen. Onze kracht zit hem in de onafhankelijke vergelijking welke wij voor jou kunnen maken. Wij kunnen bij een groot aantal verzekeraars een zorgverzekering voor jou verzorgen.

Vergelijking van de zorgaanbieders

Voor ons is het belangrijk dat we weten wat jouw persoonlijke wensen op het gebied van de zorg zijn en hoe je huidige zorgverzekering er uit ziet. Om dit door te geven kan je gebruikmaken van ons vergelijkingsformulier (https://www.otterloadvies.nl/content/13609/download/clnt/23886_inventarisatie_formulier_samengevoegd.pdf).  Je kan dit formulier invullen en mailen naar info@otterloadvies.nl. Wanneer wij deze formulieren ingevuld retour ontvangen, zullen wij een persoonlijk en eerlijk zorgadvies uitbrengen. 

Zelf een vergelijking maken

Op onze site (https://zorgverzekering.upiva.nl/Vergelijker/Keuzescherm/?cid=7bf39e97-66f7-4c18-a266-61c13c30d449) heb je ook de mogelijkheid om deze vergelijking zelf uit te voeren en eventueel direct je nieuwe verzekering af te sluiten.

Opzeggen van je huidige verzekering

Wanneer je overstapt naar een andere zorgverzekeraar dan wordt je huidige verzekering automatisch opgezegd. 

Wil je graag zaken met ons overleggen, dan kan je altijd even binnen lopen of ons bellen op 072-561 4000.

 

Marjan en Dolf 
Zorg Team Otterlo Advies

 

Kantoorpand_2022 Kantoorpand_2022