Even voorstellen, onze nieuwe collega

Vanaf 1 juni 2023 versterkt Jorgo Kossen het team van Otterlo Advies

Per vandaag (1 juni) is Jorgo gestart bij Otterlo Advies en wij stellen hem graag aan jou voor.

 

Mijn naam is Jorgo Kossen en vanaf vandaag werkzaam als hypotheek- en verzekeringsadviseur bij Otterlo Advies in Koedijk.

Ik ben 46 jaar en ben opgegroeid in Alkmaar Noord en Koedijk.  Nu ben ik woonachtig in Uitgeest samen met mijn vrouw en kinderen. Als hypotheek- en verzekeringsadviseur heb ik jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen en bancaire producten. De rode draad door mijn carrière is altijd hypotheken geweest. Ik ervaar plezier bij het helpen van onervaren starters die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten, maar ook adviezen die complexer zijn, geven mij veel voldoening. Vooral het contact met de mensen vind ik erg waardevol in mijn werk.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten: mountainbiken, wielrennen en hardlopen. Wellicht kent u mij van de handbalsport. Vele jaren heb ik doorgebracht op de velden van SV Koedijk en ben blij om weer op vertrouwd terrein te werken.

Ik verheug me op jullie komst bij Otterlo Financieel Advies en de gesprekken die daarop volgen.

 

Met Jorgo is ons hypotheek team weer op volle sterkte en staat hij samen met Dolf en Alfons klaar voor alle hypotheek (en andere) vragen te beantwoorden. 

 

Kasper van Otterlo

Otterlo financieel Advies

Jorgo_1- Jorgo_1-
Jorgo Kossen VERKLEIND Jorgo Kossen VERKLEIND
Hypotheekmannen 1 VERKLEIND Hypotheekmannen 1 VERKLEIND