Schade aan smartphones en tablets

Schade aan smartphones en tablets komt regelmatig voor. Maar daar zijn we toch

voor verzekerd? Sommige maatschappijen willen dit niet meer verzekeren vanwege de grote schadekans en schadelast. Bij Nh1816 wel verzekerd, maar meet beperkingen:

Inboedelverzekering dekt schade in huis
Waar niet iedereen zich bewust van is, is dat een inboedelverzekering schade dekt die in huis ontstaat. Maar niet daar buiten! Dat geldt dus ook voor mobiele apparaten, zoals een smartphone, tablet of laptop. De schadevergoeding bij schade aan die apparaten in huis is maximaal € 500,- na aftrek van € 150,- eigen risico.

Dekking voor binnen- en buitenshuis!
Met een aanvullende elektronicaverzekering is schade aan mobiele apparaten in huis maar ook daarbuiten in Nederland goed geregeld. Tot € 1.000,- per apparaat en met maar € 75,- eigen risico. Voor nog geen tientje per maand! 

De aanvullende elektronica verzekering biedt extra zekerheid met:

Volledige dekking binnen én buiten het huis in Nederland;

Verdubbeling van de maximale schadevergoeding naar € 1.000,-;

Halvering van eigen risico naar slechts € 75,-;

Voor nog geen tientje per maand!

 

Advies

Wilt u ook een uitgebreidere inboedelverzekering? Kies dan ook voor de aanvullende elektronicadekking. Eén telefoontje of e-mailbericht aan ons kantoor is voldoende.

De voorwaarden aanvullende elektronicadekking ED-5 treft u aan op www.nh1816.nl/polisvoorwaarden bij de rubriek ‘klantenservice’.

 

Heeft u verder nog vragen of wilt u advies over uw inboedelverzekering, neem dan contact met ons op (072-5614000)

raam raam