RegioBank: persoonlijk contact en online bankieren

ingevoerd op 23-10-2018

U kent ons als Otterlo Financieel Advies. Maar weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor al uw dagelijkse bankzaken? Want wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Naast onze persoonlijke dienstverlening kunt u natuurlijk ook bij ons uw bankzaken online regelen. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. En heeft u hierbij hulp nodig? Dan loopt u gewoon even bij ons binnen.

 

Welkomstcadeaubon

Word ook klant met een betaalrekening en ontvang een cadeaubon van € 25,=(*) van Restaurant ’t Trefpunt in Schoorl. Altijd gezellig daar met een prachtig uitzicht op het Klimduin.

(*)Vraag ons naar de voorwaarden.

 

Het is zo geregeld

Vindt u overstappen met uw betaalrekening spannend? Niet nodig. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Onze klanten waarderen ons. In november kregen we van onze klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken. Bron: Geldgids #7, november 2017.

 

U bent welkom bij ons op kantoor

Kom langs bij ons aan de Kanaaldijk 212 of bel (072) 5614000 voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank

zo geregeld. En dan krijgt u de welkomstcadeaubon die u in onze buurt kunt uitgeven meteen mee naar huis. Graag tot snel.

 

COCK RB COCK RB