Spaaractie RegioBank, met leuk kado

ingevoerd op 02-06-2017

Wie wat bewaart die heeft wat. Als u spaart geldt dat voor u. Heeft u een spaarwens die u wilt vervullen? Dan is het nu een goed moment om extra te sparen.

Sparen maakt gelukkig

Weet u dat sparen u nog veel meer oplevert dan alleen het spaargeld zelf? Denk alleen al aan de voorpret die u heeft over de leuke dingen die nog gaan komen: die grote musical, een nieuwe camera of een grotere auto. En als uw spaarwens uitkomt, kunt u trots zijn en er extra van genieten. Want het is veel leuker om geld uit te geven als u ergens voor heeft gespaard.

Wat is uw spaarwens?

Weet u al waarvoor u spaart? Voor een mooie vakantie, een nieuwe fiets of een opknapbeurt voor uw tuin? Of spaart u om gewoon wat geld achter de hand te hebben? Waar u ook voor spaart, uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag met handige tips en een goed advies. Zo kunt u nog sneller uw spaarwens laten uitkomen.

Sparen is nu extra leuk

Het is nu nog interessanter om te sparen voor uw spaarwens. Want als u vóór 30 juni 2017 € 750 overmaakt naar een RegioBank spaarrekening, hebben wij als uw Adviseur een leuk cadeautje voor u op kantoor. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard. Kom snel langs, want op is op. 

E-mail_ondertekening__Spaarwensencampagne__513x170 E-mail_ondertekening__Spaarwensencampagne__513x170