Verzeker uw elektronica beter in huis en zelfs buitenshuis

ingevoerd op 19-05-2017

Laptops, smartphones, tablets en e-readers. Die gebruiken we steeds vaker. Zowel in huis als daarbuiten. Wat niet iedereen weet, is dat een inboedelverzekering schade aan mobiele elektronische apparaten alleen in huis dekt. En daar buiten niet. Daarom is een aanvullende verzekering voor deze kostbare apparaten het overwegen waard. Zeker voor gezinnen waar meerdere smartphones en tablets worden gebruikt.

 

Dekking

Op de inboedelverzekering is de dekking beperkt tot € 500,= en het eigen risico € 150,-. Met de uitbreiding van een Nh1816 Inboedel Optimaal verzekering, zijn mobiele apparaten ook buitenshuis, overal in Nederland verzekerd. Met € 1.000,- dekking per apparaat per schadegebeurtenis en maar € 75,- eigen risico biedt dat extra zekerheid. 

Advies

Schade komt onverwacht en valt altijd tegen. Goed verzekerd zijn is daarom wel zo prettig. Kies ook voor extra zekerheid. Bel of mail ons en wij regelen die direct voor u. Heeft u vragen of wilt u advies over uw inboedelverzekering? Ook dan staan wij u graag te woord.

Mobiele_elektronica Mobiele_elektronica